Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Lös sommarpusslet i dag – Uska hjälper er hitta rätt personal i rätt tid

Att sjukvården har en stor utmaning med att lösa behovet av vikarier inför sommaren är ingen nyhet – och de senaste åren har personalbristen slagit rekord. Hur ser bemanningsläget ut för er inför semestrarna, Uska hjälper er att hitta rätt personal i rätt tid.

Salta bad och solvarma klippor må kännas långt bort när man tittar ut genom fönstret just nu. Men för chefer inom vården börjar det snart bli dags att se över bemanningen på avdelningen eller boendet inför sommaren. Uppgiften handlar om att balansera mellan olika människors behov utan att utmana säkerheten – och de flesta som befunnit sig i den sitsen kan nog hålla med om att det är en stor utmaning. För det rör sig om en komplex dygnetruntverksamhet som aldrig kan ta paus. Dessutom har personalbristen slagit rekord under de senaste åren – exempelvis var mer än var tredje vårdplats i Stockholm stängd på grund av personalbrist i augusti förra året.

Att säkra upp med sommarvikarier inom vården under sommarperioden är ett pussel både i det stora och lilla. Men när det gäller att få ihop sommarschemat och fylla de luckor som uppstår när ordinarie personal har semester kan vi hjälpa till.

Uska är Sveriges största matchningstjänst för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Genom oss hittar ni på ett enkelt sätt utbildad och kompetent personal, året om. Vi har skippat krångliga processer och eftersom vi matchar kandidater mot lediga jobb utan cv och personligt brev så slipper ni gallringsprocessen. Ni anger istället era krav – kanske är det framför allt någon som är intresserad av en timanställning eller någon med erfarenhet av demensvård som ni söker? Därefter får ni ett matchningsresultat med de kandidater som passar era behov bäst.

Behöver ni hjälp med bemanningen? Klicka HÄR så kontaktar vi er för att diskutera behov och hjälpa er med att komma igång med tjänsten.