Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Vi har samlat tusentals arbetssökande undersköterskor och vårdbiträden

Vår vision är att göra det enkelt och kul att söka jobb. Uska.se är en matchningstjänst som sammanför arbetsgivare och kandidater utefter preferenser, kompetens och önskemål. Som en dejtingapp för arbetsgivare och arbetstagare. Vi har redan samlat tusentals arbetssökande på vår site.

Vi är helt nischade inom basvård, dvs mot undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och hemtjänst. Därför väljer också kandidaterna att registrera sig just hos oss – det finns ingen annan plats som uska.se. Och just nu är det vi tusentals arbetssökande på vår site.

Behöver du anställa en uska nu? Gå med på uska.se och hitta drömkandidaten på några minuter.

Att som rekryterande chef sitta och skriva annonser, selektera bland personliga brev och Cv:n är uråldrigt, ineffektivt och i ärlighetens namn riktigt tråkigt. Dessutom helt onödigt när man kan digitalisera processen, vilket vi har gjort. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och fylla i en matchningsprofil, dvs berätta för oss vad du har för krav, önskemål och preferenser. Direkt matchar vår motor fram de undersköterskor som passar som handen i handsken just för ditt jobb. För visst vill du veta vilken den bäst lämpade kandidaten är, bland alla tusentals?

Det finaste med tjänsten (tycker vi då) är att matchningen är ömsesidig, vi presenterar dig för undersköterskorna som passar din beskrivning men det betyder även att kandidaten har efterfrågat ett jobb just som ditt! Match made in heaven.

Vi skulle kunna göra listan lång med fördelar med denna tjänst, men vi tänkte att du själv skulle få ta dig en titt – hoppas att du älskar den lika mycket som vi gör.