Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Uska vill skapa förutsättningar för en bättre vård- och omsorg

Antalet undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter som väljer att ansluta sig till Uska växer stadigt. Det innebär att tjänsten blir bättre och bättre. Det innebär i förlängningen att arbetsgivare enklare kan hitta rätt personal – och att matchningarna även blir mer precisa. Uska vill skapa förutsättningar för en bättre vård- och omsorg.

Uska är Sveriges största matchningstjänst för arbetsgivare, undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Just nu har över 25 000 kandidater valt att ansluta sig till Uska.

Alla arbetssökande kandidater som finns på Uska har fyllt i sina kunskaper, erfarenheter och önskemål. Det gör att vi därmed kan matcha dem till arbeten som passar just deras unika profil.

Vår förhoppning är att det ska bli enklare för vård- och omsorgspersonal att hitta rätt. Vi tror att det är en förutsättning för att få personal att trivas på sin arbetsplats och därmed även väljer att stanna kvar inom yrket.

För oss kommer alltid kvalitativ vård vara i fokus, vi har därför startat kampanjen https://hitta.uska.se/. På siten kan man se en kort film som beskriver vikten av rätt personal, på rätt plats och hur detta är möjligt att uppnå genom Uska.

Se gärna filmen och berätta vad du tycker!