Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Så löser du sommarpusslet med rätt personal

Nu är det bråttom att se till att lösa sommarpusslet. Det är många som har svårt att hitta det stora antalet personer som krävs för att fylla alla luckor som uppstår när ordinarie personal är på semester. Vi vet med erfarenhet av våra kunder att de inte kan få in personal med önskvärd kompetens utan blir tvungna att kompromissa ganska hårt för att ha en möjlighet att få i tillräckligt många som kan arbeta under sommaren.

Kan vi på Uska hjälpa till med att göra er sommar bättre på något sätt? Visst kan vi det. I och med vår fullständiga specialisering på att samla utbildade undersköterskor (vi har över 27000 undersköterskor idag) kan vi absolut hjälpa er.

Hos oss hittar du välutbildad personal som kan ta ett större ansvar och kan handleda andra som inte har lika stor erfarenhet av vård och omsorgsyrken. Majoriteten undersköterskor som har lagt in en profil på Uska letar primärt efter en fast tjänst, men vi har ett antal som är intresserade av kortare anställningar. Uska är en matchningstjänst vilket innebär att om du anger vilka krav du har, tillexempel om du är intresserad av att se vilka som är intresserade av timanställning, kommer du få ett matchningsresultat som visar de undersköterskor som

På Uska.se har vi samlat undersköterskor som är redo för nya utmaningar. Med vår expertkompetens inom marknadsföring och kandidatattraktion har vi sett till att endast rikta våra marknadsinsatser mot den målgrupp som går eller har gått en utbildning inom vård och omsorg. Det är en av framgångsfaktorer som gjort att Uska snabbt har blivit en aktör att räkna med inom rekrytering.

En annan framgångsfaktor är att vi har gjort om hela jobbsökarprocessen. Vi vet att utbildade undersköterskor är eftersökta och har lätt att få jobb. På Uska använder vi inte CV och personligt brev utan vi utgår från en matchningsprofil som gör att vi kan bryta ner kompetens, preferens och erfarenhet i ettor och nollor. På så sätt har vi digitaliserat hela jobbsökarprocessen.

Behöver ni hjälp med bemanningen? Klicka här så kontaktar vi er för att diskutera behov och hjälpa er med att komma igång med tjänsten.