Så fungerar Uska

Vad är du bra på? Vad vill du arbeta med? Vad vill du inte göra? Uska är Sveriges största jobbmatchningsplattform som hjälper undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter att hitta sitt nästa jobb.

Registrera dig Se hela videon här

1. Registrera dig!

Första steget mot att hitta ditt nästa jobb är en registrering. Det tar cirka 5 minuter att registrera sig. Glöm inte att bekräfta din registrering och skapa ett lösenord via det mail du får av oss.

Uska - Sveriges smartaste jobbannons
Så enkelt skapar du ett konto på Uska

2. Matchas mot jobb utan CV

Logga in och fyll i dina egenskaper, kunskaper och låt oss veta vad du har för önskemål för din framtida arbetsplats med några enkla klick. Lägg in bild och en beskrivande presentation om dig själv. Ju mer du fyller i, desto bättre lär vi känna dig och kan matcha dig mot de arbetsgivare som passar dig bäst. När det är gjort börjar du matchas mot alla jobb, dygnet runt.

3. Välj de jobb som känns intressanta för dig!

När vi hittar en perfekt match för dig får du en notis. Utifrån din unika matchningslista kan du skicka förfrågningar på de jobb som känns intressanta för dig. Uska fungerar även som en digital headhunter där du kan bli kontaktad direkt av arbetsgivaren och kan starta en dialog genom att svara på de kontaktförfrågor som är intressanta för dig.

Några av våra perfekta matchningar

Vi älskar när vi får återkoppling på att vi lyckats matcha rätt person till rätt jobb.

Vill du veta mer?

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna om Uska för dig som vill veta mer. För dig som söker jobb är det helt kostnadsfritt att testa vår tjänst. Fyll i formuläret nedan och kom igång redan idag.

Vanliga frågor
Söker du jobb?

Registrera dig här!