Så fungerar Uska

Uska är Sveriges enda smarta annons som underlättar för arbetsgivare att rekrytera undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter.

Kontakta mig

1. Skapa en smart annons, slipp gallringsprocessen

Fyll i dina önskemål med några enkla klick i Uskas jobbmatchningsplattform. Utifrån det matchas du direkt mot våra över 40 000 kandidater och får direkt ett relevant matchningsresultat i en rangordnad lista. På så sätt slipper du gallringsprocessen och får ett underlag till en kompetensbaserad rekrytering.

Uska - Sveriges smartaste jobbannons

2. Kompetensbaserad matchning dygnet runt

Vi vet vad våra kandidater kan och är bäst på och kan hitta perfekta matchningar utifrån vad din organisation behöver. Du matchas mot kandidater även när du inte är inloggad och varje gång någon jobbsökande matchar mot dina önskemål eller skickar en intresseanmälan får du en notis.

3. Välj de jobbsökanden som känns intressanta för dig!

Matchningsresultatet presenteras i en rangordnad lista där du själv kan utvärdera vilka kandidater som skulle passa bäst i din organisation. Utifrån den kan du skicka en kontaktförfrågan och starta en dialog med de kandidater som känns intressanta för tjänsten. Kandidater kan även kontakta dig direkt om de blivit matchade mot dina önskemål.

Uska - Sveriges smartaste jobbannons

Våra kunder har ordet

Uska underlättar för både stora och små rekryterande organisationer. Läs mer om hur några av våra kunder har upplevt vår tjänst.

Kunder som rekryterar lättare med Uska

Uska - Sigtuna Uska - humana Uska - norlandia Uska - Solom Uska - blomsterfonden Uska - Bethaniahemmet Uska - inova Uska - care allomsorg Uska - larga Uska - Personstöd Uska - Enke och gubbhus

Vill du veta mer?

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna och tveka inte att höra av dig till oss om du har ytterligare frågor! Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor
Söker du personal?

Registrera dig här så kontaktar vi dig!