Äldreomsorg,Hemtjänst,

Tre Stiftelser i samarbete med uska.se bjuder in till stor rekryteringsdag

Nu kommer en guldchans för dig som är registrerad användare av uska.se när Tre Stiftelser bjuder in till stor rekryteringsdag i Göteborg. Är du arbetssökande undersköterska som letar efter ny, spännande arbetsplats? Då ska du ansöka hit.

Tre Stiftelser behöver anställa undersköterskor. Med ett nytänkande upplägg vill de hitta dig som är positiv och har vilja att utvecklas på företaget. Inför den stora rekryteringsdagen har vi intervjuat Louise Karlsson som är HR chef på Tre Stiftelser.

Berätta mer om er rekryteringsdag – hur kom ni på idén och vad är förväntansbilden?

Det började med att vi såg en artikel i tidningen om ett företag som skulle ha en speedrerkrytering. Eftersom vi på Tre Stiftelser hela tiden vill vara steget före så tänkte vi att detta skulle vara en bra, spännande och ny idé. Vi la fram det till vår chef som sedan tyckte det var en bra idé. Eftersom detta är någonting helt nytt så har vi ingen större förväntan men hoppas självklart att det kommer bli en succé.

Hur förbereder ni er inför rekryteringsträffen, vad kan kandidaterna förvänta sig?

Vi försöker planera och förbereda så mycket praktiskt som möjligt så vi inte glömmer någonting. Kandidaterna kan förvänta sig ett nytt och spännande rekryteringssätt samt ett roligt och intressant event.

Hur vill ni att kandidaterna ska förbereda sig för denna rekryteringsdag?

Vi vill att alla kandidater ska vara så avslappnade som möjligt för det är då det kan bli enklare att nå fram till kandidaterna. Därför är det viktigaste att komma så som dem är samt ha med sig någon form av intyg såsom CV och personligt brev.

Hur ser er drömkandidat ut?

Vår drömkandidat skall vara positiv, framåt, genuin och serviceminded. Man ska ha viljan att lära sig och utvecklas.

Varför väljer ni att samarbete med uska.se i detta, hur kompletterar ni varandra?

uska.se är en bra rekryteringsplattform där man enkelt kan få fram kandidater som matchar den profil vi söker. Det är bra att man kan se hur mycket erfarenhet kandidaten har samt vilka andra erfarenheter kandidaten har. Varför vi väljer uska.se är för att det är ett nytt spännande sätt att rekrytera vilket vi tror kommer bli större och växa.

Såhär gör du för att anmäla intresse till rekryteringsdagen:

1. Följ länken in till jobbet.

2. Välj skapa logga in eller skapa konto om du inte redan har ett

3. Fyll i din profil

4. När du är klar letar du upp jobbet och klickar på ansök

Uska.se är en gratis jobbmatchningstjänst för dig som är undersköterska, personlig assistent, vårdbiträde, hemtjänst eller studerande. Vi hjälper dig att hitta din drömarbetsplats på några minuter. Registrera dig här!