Undersköterska till 5 månaders vikariat på Larmpatrullen i Nacka

Om Natt och larm patrullen , Nacka kommun

Larmpatrullen
Larmpatrullen ansvarar för att besvara och åtgärda trygghetslarm hemma hos kund dag- och kvällstid. Trygghetslarm innebär att kunden dygnet runt, kan påkalla hjälp med brådskande personlig omvårdnad eller omsorg som inte kan vänta. Du utgör alltså en trygghet för kunden genom att finnas tillgänglig och hjälpa till vid oplanerade händelser. Larmpatrullen är bilburen och samtliga bilar är utrustade med GPS.

Nattpatrullen
Arbetet på Nattpatrullen består i att nattetid ge god vård och omsorg hos kund i det enskilda hemmet, utifrån de biståndsbedömda insatser denne har blivit beviljad. Utöver detta ingår även att besvara och åtgärda trygghetslarm som kommer in. Nattpatrullen är bilburen och samtliga bilar är utrustade med GPS.
Kundens behov styr om du arbetar ensam eller tillsammans med en kollega. Vid larminsats är ni alltid två personer. Eftersom arbetet innebär att du är stöd till dina kollegor i oförutsedda omvårdnadssituationer som kräver ett korrekt och snabbt agerande, måste du vara trygg i din roll som vård och omsorgsgivare.

Fördelar och förmåner

Karriärmöjligheter för rätt individ Samarbetsinriktad arbetsmetodik Konkurrenskraftig lön

Om jobbet

Allmänt

Anställningsform: Vikariat (100 %)
Startdatum: Omgående
Adress: Talluddsvägen 12, Saltsjö-boo
Organisationstyp: Offentlig organisation (kommun eller landsting)

Arbetstider

  • Dag
  • Kväll
Söker erfarenhet inom:
Kateter
Palliativ vård
Dokumentation
Personlig hygien, ADL

Logga in för att ansöka till detta jobb.

Logga in