Om Humana Ekhaga Vård och Omsorgsboende, Humana Omsorg AB

Ekhaga Vård och Omsorgsboende drivs av Humana Omsorg på uppdrag av Kungsbacka kommun.
Ekhaga ligger i Onsala Kyrkby, ett stenkast från havet och omgiven av fin natur och trevliga promenadvägar. Boendet har 94 lägenheter varav 10 för personer med demenssjukdom. På Ekhaga arbetar vi utifrån en holistisk helhetssyn med grund i den salutogena värdegrunden, vi ser till kundens resurser i stället för hinder och hos oss står hela människan i fokus. Vi tror på att alla skall leva livet fullt ut livet ut och att alla har rätt till ett bra och meningsfullt liv.
Här på Ekhaga är varje person viktig, kunder, anhöriga och personal och vi lägger stort fokus på att alla skall trivas och må bra. Vi erbjuder ett givande och varierande arbete med goda påverkansmöjligheter och en bra arbetsmiljö där vi ser till varje medarbetares kompetens och intressen. Vi ser gärna att medarbetare tar egna initiativ och att man vill växa i sin yrkesroll och tillsammans driva och utveckla Ekhaga framåt mot de mål vi har inom verksamheten.
På Ekhaga tror vi på kreativitet och att våga tänka utanför ramarna. Vi driver flera olika projekt ute på avdelningarna, bl.a. Projekt Helhet med syfte att utveckla omsorgsinsatser

Fördelar och förmåner

Övertid förekommer normalt inte Kontinuerlig kompetensutveckling Låg personalomsättning Samarbetsinriktad arbetsmetodik Liten organisation med snabba beslutsvägar

Typ av person som sökes

Du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde som tycker om utmaningar och att arbeta utifrån det salutogena synsättet. Du ser möjligheter istället för hinder och ger varje kund ett gott bemötande och en meningsfull dag.

Beskrivning av arbetsplatsen

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad samtidigt som du kan vara stolt över ditt arbete.

Om jobbet

Allmänt

Anställningsform: Timanställd (100 %)
Startdatum: Omgående
Adress: Mariedalsvägen, Onsala

Arbetstider

  • Dag
  • Kväll
Söker erfarenhet inom:
Läkemedel
Dokumentation
Sociala aktiviteter
Förbereda måltider

Logga in för att ansöka till detta jobb.

Logga in