Undersköterska till naturskönt äldreboende natt längre vikariat

Om Aleris Sarvträsk Äldreboende, Aleris Omsorg AB

Sarvträsk äldreboende är ett hemtrevligt boende som ligger i ett naturskönt område nära Orminge Centrum , Nacka kommun. Boende består av 36 platser, indelat i 4 enheter med 9 platser på varje enhet.
Två enheter är boende för personer med demenssjukdom och två enheter är boende för personer med somatisk inriktning. Vi lagar all mat själv. Det doftar ofta nylagad mat och nybakat fikabröd i huset.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete. Förutom det dagliga omvårdnadsarbetet ingår även att arbeta som kontaktperson, äga din egen dokumentation, vid behov skriva och arbeta efter genomförandeplan. Du ingår i arbetslaget tillsammans med kolleter, sjuksköterska och rehab personal. Vi arbetar med schemalagd arbetstid var tredje helg.

Vår daglida målsättning är ett personcentrerat förhållningssätt där våra boendes välbefinnande och nöjdhet prioriteras.
Dagen ska kännas meningsfull för våra äldre när de bemöts med respekt för sin integritet och daglig delaktighet i sin egen omvårdnad.
Värdesätter du att kunna påverka med korta beslutsvägar, göra skillnad och är nytänkande, framför allt om du tycker om att arbeta med äldre, då är du rätt person för oss.

Fördelar och förmåner

Friskvårdstimme varje vecka Stor organisation med utarbetade processer Liten organisation med snabba beslutsvägar Samarbetsinriktad arbetsmetodik Karriärmöjligheter för rätt individ

Om jobbet

Allmänt

Anställningsform: Vikariat (80 %)
Startdatum: 2018-06-25
Adress: Ornövägen 5, Saltsjö-boo

Arbetstider

  • Natt
Söker erfarenhet inom:
Palliativ vård
Demens
Dokumentation
Personlig hygien, ADL

Logga in för att ansöka till detta jobb.

Logga in