Undersköterska till Ekhaga Äldreboende

Om Humana Ekhaga Vård och Omsorgsboende, Humana Omsorg AB

Ekhaga Vård och Omsorgsboende drivs av Humana Omsorg på uppdrag av Kungsbacka kommun.
Ekhaga ligger i Onsala Kyrkby, ett stenkast från havet och omgiven av fin natur och trevliga promenadvägar. Boendet har 94 lägenheter varav 10 för personer med demenssjukdom. På Ekhaga arbetar vi utifrån en holistisk helhetssyn med grund i den salutogena värdegrunden, vi ser till kundens resurser i stället för hinder och hos oss står hela människan i fokus. Vi tror på att alla skall leva livet fullt ut livet ut och att alla har rätt till ett bra och meningsfullt liv.
Här på Ekhaga är varje person viktig, kunder, anhöriga och personal och vi lägger stort fokus på att alla skall trivas och må bra. Vi erbjuder ett givande och varierande arbete med goda påverkansmöjligheter och en bra arbetsmiljö där vi ser till varje medarbetares kompetens och intressen. Vi ser gärna att medarbetare tar egna initiativ och att man vill växa i sin yrkesroll och tillsammans driva och utveckla Ekhaga framåt mot de mål vi har inom verksamheten.
På Ekhaga tror vi på kreativitet och att våga tänka utanför ramarna. Vi driver flera olika projekt ute på avdelningarna, bl.a. Projekt Helhet med syfte att utveckla omsorgsinsatser

Fördelar och förmåner

Övertid förekommer normalt inte Kontinuerlig kompetensutveckling Låg personalomsättning Samarbetsinriktad arbetsmetodik Liten organisation med snabba beslutsvägar

Typ av person som sökes

Vi söker dig som är genuint intresserad av äldreomsorg och brinner för att ge våra kunder en meningsfull vardag. Vi är ett äldreboende där helheten och det salutogena tankesättet präglar allt vi gör.

Beskrivning av arbetsplatsen

Vi är ett arbetsplats där personalen har stor möjlighet att påverka och känna sig delaktiga i det som händer i verksamheten. Vi har korta beslutsvägar och vi som arbetar här brinner för att ge kunderna en meningsfull vardag med mycket aktiviteter.

Om jobbet

Allmänt

Anställningsform: Deltid (80 %)
Startdatum: Omgående
Adress: Mariedalsvägen, Onsala

Arbetstider

  • Dag
  • Kväll
Söker erfarenhet inom:
Diabetes
Läkemedel
Dokumentation
Personlig hygien, ADL

Logga in för att ansöka till detta jobb.

Logga in