Om tjänsten

Uska.se är Sveriges största matchningstjänst för basvårdspersonal och arbetsgivare. Med digital teknik matchar vi alla jobb mot alla kandidater utefter kompetens, preferens och erfarenhet. Hos oss registrerar du enkelt en matchningsprofil, som därefter matchar dig mot hela databasen. Arbetsgivare anger vad de eftersöker för kompetens och profil medan kandidater anger sina erfarenheter och preferenser. Processen tar några minuter och motsvarar arbetsgivarens annons och kandidatens CV. Eftersom matchningsprofilen fylls i på lite olika sätt beroende på om du är arbetsgivare eller kandidat, så har vi förklarat det mer ingående nedan.

 

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till! Kontakta oss på uska@skillio.se eller 0771-650 650.

 

Om oss

Uska.se är ett varumärke och en tjänst som ägs och drivs av Skillio Sweden AB, som är ett helägt dotterbolag till Lernia AB. Företaget lyder under svensk lagstiftning och har sitt säte i Stockholm, Sverige. Vårt organisationsnummer är 559090-3570.

 

Om Lernia

Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Lernia finns på mer än 100 orter i landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer ger oss värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden.