Om tjänsten

Uska.se är Sveriges nya jobbtjänst för undersköterskor och vårdbiträden. Vi gör det superenkelt att hitta ditt nästa jobb genom att matcha dig mot jobb som passar dig utifrån ditt kunnande, dina erfarenheter och önskemål. Uska.se använder digital teknik för att matcha ihop lediga jobb som arbetsgivare lägger upp hos oss med dig som undersköterska eller vårdbiträde. Hos oss registrerar du enkelt en profil och söker därefter lediga jobb helt utan CV och personligt brev. Som arbetsgivare annonserar du enkelt ut lediga jobb på tjänsten via din egen profilsida. 

 

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till! Kontakta oss på uska@skillio.se eller 0771-650 650.

 

Om oss

Uska.se är ett varumärke och en tjänst som drivs av Skillio Sweden AB, som är ett helägt dotterbolag till Lernia AB. Företaget lyder under svensk lagstiftning och har sitt säte i Stockholm, Sverige. Vårt organisationsnummer är 559090-3570.

 

Om Lernia

Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Lernia finns på mer än 100 orter i landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer ger oss värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden.