Om oss

Alla vi som jobbar på Skillio, företaget bakom Uska, tror på att skapa förändring. Vi tror på att jobba annorlunda, smartare och våga utmana gamla arbetssätt. Det gör vi själva – varje dag. Testar och mäter. Vår drivkraft är att inspirera våra kunder att utmana vidare. Vår tjänst är användarvänlig, superenkel och smart. Och det har råkat ge det bästa och snabbaste resultatet vid rekrytering av undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter.

Uska är Sveriges största jobbmatchningstjänst för omsorgspersonal och arbetsgivare och varumärket ägs och drivs av Skillio Sweden AB. Vi lyder under svensk lagstiftning och har sitt säte i Stockholm, Sverige. Vårt organisationsnummer är 559090-3570.

Skillio Sweden AB ägs av Lernia AB. Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Lernia finns på mer än 100 orter i landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer ger oss värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden.

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till! Kontakta oss på uska@skillio.se eller 0771-66 55 60.