Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Tjäna pengar på att jobba mindre

Att anställa är kostsamt, tar tid och kräver en hel del jobb. Men gör vi allt slit i onödan? Här är guiden som visar hur du optimerar din rekryteringsprocess genom att jobba mindre.

Trött på att läsa Cv:n? Vi förstår det. Det är dessutom inte effektivt för fem öre. Det kan vara knepigt att försöka bilda sig en rättvis bild av en person utifrån bara ett papper, man vet heller inte riktigt vad personen egentligen kan och vill göra. Det kostar också väldigt mycket pengar varje gång man behöver rekrytera, arbetstid och resurser som du egentligen kan lägga på annat. Men det värsta av allt är att det inte alla gånger blir rätt. Så, hur säkerställer du att du lägger ner så lite tid (pengar) som möjligt på att hitta den absolut bästa kandidaten för ditt jobb?

Här är tipsen på hur du kan jobba mindre och få bättre resultat:

1. Lär dig var kandidaterna finns och var närvarande där. Sitt inte och vänta på att de kommer till dig, för då kanske du inte hittar din drömkandidat. Om inte du har väldigt mycket tur.

2. Lägg mer fokus på dina intervjuer. Lär känna kandidaten på riktigt, vad är det för person och hur kan den bidra i ditt team? Lägg tid på att ge bra återkoppling och på att bygga ditt employer brand.

3. Jobba inte i onödan! På uska.se får du snabbt presenterat kandidaten som är en på tusen. Vi hjälper dig att hitta undersköterskan som passar just dina behov och önskemål – i realtid. Ödsla inte tid på att läsa Cv:n eller på okvalificerade kandidater. Vi gör det jobbet åt dig. Hundratals undersköterskor registrerar sig på uska.se varje vecka. Varje gång du loggar in kan det finnas nya undersköterskor som är perfekta för just dig.