Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,Uska,

“Jag skulle rekommendera Uska till alla inom vård- och omsorg”

Mona är undersköterska och har tidigare jobbat som enhetschef inom vård- och omsorg. När hon bestämde sig för att göra något annat provade hon Uskas matchningstjänst.

– Jag hade egentligen tänkt att jag inte skulle ha en chefsposition, men så fick jag upp ett förslag på tjänsten hos Vasamamma. Den lät så spännande att jag var tvungen att söka. Och när jag träffade Haleh så klickade vi direkt.

Haleh, som var den som la ut annonsen via Uska, nickar instämmande.

– Hon passade verkligen perfekt på den här arbetsplatsen och vi har ett väldigt bra och roligt samarbete.

Är du också på jakt efter ett nytt jobb? Registrera dig på Uska och bli matchad dit du passar.

“Perfekt matchning”

Både Haleh och Mona tycker att matchningen blev helt perfekt. Det är också lätt att se även som utomstående. De skämtar och skrattar som om de känt varandra hela livet.

– Man kanske tror att vi inte får något gjort bara för att vi har kul, men vi har faktiskt väldigt lätt att gå över till skarpt läge. Vi har ett otroligt bra samarbete. Och jag älskar det här jobbet för att det är så omväxlande. Jag får träffa människor och göra olika saker varje dag.

“Mer personlig och relevant matchning”

Styrkan med Uska är att det blir enklare att hitta relevanta jobb. Glöm långa listor med tjänster där du inser halvvägs igenom arbetsbeskrivningen att det inte är något för dig. Här får du bara upp relevanta tjänster.

– Jag tyckte det var skönt att slippa kolla upp allting, att bara få en lista på det som skulle passa just mig. Det kändes mer personligt, att verkligen se hur många procents matchning olika tjänster hade för mina önskemål, berättar Mona.

Dessutom är det enklare att söka tjänsterna du är intresserad av.

– Jag behövde inte skicka in CV, utan jag fyllde bara i vad jag var intresserad av. Det är så skönt att slippa allt krångel som vanligtvis hör till att söka jobb. Dessutom är Uska mer nischat än andra tjänster och det finns alltid mycket att välja på. Jag skulle rekommendera alla inom vården att registrera sig där!

Är du precis som Mona intresserad av att hitta ditt drömjobb? Registrera dig på Uska.se.