Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Hundratals arbetsgivare letar efter någon som dig

Nu kan du som undersköterska och vårdbiträde hitta din drömtjänst på några minuter, utan CV och personligt brev. På Uska.se letar hundratals arbetsgivare efter någon som dig. Du slipper du jobbkrångel och kan fokusera på att göra saker du älskar istället. Som det borde vara.

Letar du nytt jobb som undersköterska eller vårdbiträde? Skapa ett konto på en minut – låt Uska.se hitta drömtjänsten åt dig.

Det är inte helt smärtfritt att söka jobb, det vet väl alla. Man ska ha ett uppdaterat CV, vara vass på att skriva ett personligt brev som sticker ut och dessutom hålla koll på när jobben kommer ut. Puh, blir nästan svettig av bara tanken. Vi kände att det var dags att ändra det.

Vi har skapat en tjänst där undersköterskor, vårdbiträden och arbetsgivare kan hitta varandra på några minuter. Man kan enkelt förklara tjänsten som en dejtingapp för arbetsgivare och arbetstagare där vi matchar er samman utefter preferenser, önskemål och kompetens.

Söker du nytt jobb? Gå med på uska.se och hitta din drömarbetsgivare på några minuter

Hur det funkar? Jo, det man behöver göra är att registrera en profil och ange vilken kompetens och erfarenhet man har men också vad man har för krav på tjänsten man söker. Här kan du exempelvis fylla i vilka arbetstider du vill jobba och vad du har för löneanspråk. Det tar bara några minuter att fylla i, och efter det kan vår matchningsmotor hitta drömjobbet åt dig. På det sättet hittar du det jobbet som passar dig perfekt och slipper skicka massvis med jobbansökningar som kanske inte blir bra i slutändan. Det blir nästan som en garanti på att man hittar rätt. Vi skulle ju inte få för oss att presentera ett jobb som inte passar din profil, såna är vi inte.

Det bästa med tjänsten är att du enkelt kan låta drömjobbet hitta dig, medan du exempelvis sover. Hela tiden kommer det in nya jobb där arbetsgivare kan ha angett önskemål och krav som kanske passar just dig som handen i handsken. Och tada, så har du en ny match.

Och du, innan vi låter dig gå för att göra annat – just nu har vi hundra lediga jobb som bara väntar på rätt kandidat. Surfa inte bort tiden, registrera din profil redan idag och låt Uska.se göra arbetet åt dig. Din nya drömtjänst kan vara bara några minuter bort.

Testa uska och låt oss guida dig till ett jobb som passar dig