Äldreomsorg,Hemtjänst,Personlig assistans,

Frida, 55: ”Fick nytt jobb med bättre lön efter bara en vecka”

Visst går det ställa krav på bättre lön och personlig utveckling. Det är Frida Matko bevis på. När hennes dåvarande arbetsplats drog tillbaka erbjudandet om en ny tjänst efter att hon specialistutbildat sig, blev Uska.se lösningen. – Tack vare Uska.se har jag hittat ett nytt jobb med både bättre lön och arbetstider, säger Frida.

Letar du nytt jobb som undersköterska eller vårdbiträde? Skapa ett konto på en minut – låt Uska.se hitta drömtjänsten åt dig.

När undersköterskan Frida först berättade för sin förra chef att hon ville vidareutbilda sig, verkade allt bra. Och enligt denne skulle det även finnas möjlighet för henne att gå vidare till en ny tjänst efter hennes studier. Men när Frida väl avklarat sin specialistutbildning inom demensvård lät det plötsligt annorlunda.

– Jag hade förstått det som att det skulle finnas en ny tjänst tillgänglig efter min examen, men nu visste de plötsligt inte vad de skulle göra av mig, säger Frida.

Besviken på det brutna löftet bestämde sig Frida för att se sig om efter annat jobb, och tack vare Uska.se dröjde det inte alls länge innan hon hittade nåt nytt.

– Jag hade läst om matchningstjänsten Uska.se på Facebook och tänkte att jag skulle testa att registrera mig, berättar Frida. Hon fortsätter.

– Min tanke var att se om jag kunde hitta en arbetsgivare som faktiskt uppskattar och vet hur de ska använda min nya specialistkompetens, men jag hade nog aldrig trott att det skulle gå så fort.

Bara en vecka efter att hon fått gå på intervju fick hon veta att den nya tjänsten var hennes.

Förutom att det nya arbetet både inneburit bättre lön, närmare till jobbet och bättre arbetstider så har Frida även upplevt fler fördelar.

– På min nya arbetsplats har jag alla möjligheter att utvecklas och jag känner att de verkligen uppskattar och tar tillvara på min kompetens, säger Frida.

Vill du hjälpa en undersköterska att hitta sitt drömjobb kan du fylla i vårt formulär så tar vi kontakt med dig inom kort

Idag är hon nämligen, utöver sitt arbete som undersköterska, även en del av en expertgrupp som utvecklar idéer och tankar kring hur man kan förbättra situationen för dem som drabbats av demens.

Nu rekommenderar hon fler i att se över vilka möjligheter de har.

Med Uska.se är det enkelt, och helt kostnadsfritt, att registerara en kandidatprofil. Där har man sen möjlighet att ange inom vilka områden man söker arbete, samt specificera önskemål kring tjänsten – vilket kan gälla allt från arbetstider till löner och möjlighet till vidareutveckling.

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde på bara några minuter utan både CV och personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan idag.

Vill du göra som Frida? Här kan du enkelt registrera dig på bara någon minut.