Steg ett:

Klicka på ”Skapa konto” på uska - du som vill söka jobb klickar på ”undersköterska” för att komma vidare. I nästa steg fyller du i din e-post, namn och efternamn och slutligen klickar på ”registrera”.

 

Steg två:

Kolla din mail! Du har fått ett mail där du ska bekräfta din epost-adress genom att klicka på knappen i mailet. När du klickat på knappen öppnas ett nytt fönster där du nu ska välja ett lösenord. Tänk på att lösenordet du väljer måste innehålla:

-  En liten bokstav

-  En stor bokstav

-  Ett specialtecken eller siffra

-  Åtta tecken 

     Klicka sedan på ”sätt igång”- knappen

 

Steg tre:

Nu är registrerad på Uska! Det första du måste göra för att kunna hitta jobb som passar dig är att fylla i information om dig så att vi utifrån din information kan skapa en matchningsprofil. Det gör du enkelt genom att klicka i ”komplettera profil”-knappen som kommer upp på skärmen.

 

Steg 4:

Nu kommer du att behöva svara på ett antal frågor för att vi ska kunna hitta det bäst lämpade jobbet just för dig. Följ flödet! Här kommer det ställas frågor bland annat om din kompetens, erfarenhet och preferenser. Det tar ca 5 min att besvara alla och på slutet presenteras de bäst lämpade jobben för dig.

 

Steg 5:

När du är färdig har vi skapat en matchningsprofil till dig. Utifrån din matchningsprofil visar vi en lista med jobb som du matchar bäst emot. Du kan nu skicka intresseanmälningar till jobben du tycker verkar intressanta. Arbetsgivare kan även välja att skicka intresseanmälningar till dig. Så fort nya jobb kommer in i tjänsten, kommer du automatiskt att matchas mot dessa. Du behöver alltså inte längre skicka runt CVn eller lägga ner tid på att försöka hitta rätt jobb. Lycka till!