Tre Stiftelser i samarbete med uska.se bjuder in till stor rekryteringsdag

Nu kommer en guldchans för dig som är registrerad användare av uska.se när Tre Stiftelser bjuder in till stor rekryteringsdag i Göteborg. Är du arbetssökande undersköterska som letar efter ny, spännande arbetsplats? Då ska du ansöka hit.

Läs mer

Regeringen föreslår avskaffning av karensdag

I torsdags la regeringen fram ett förslag om att avskaffa karensdagen. Istället vill man införa ett karensavdrag på 20 procent av en genomsnittlig veckolön.

Läs mer

Frida, 55: ”Fick nytt jobb med bättre lön efter bara en vecka”

Visst går det ställa krav på bättre lön och personlig utveckling. Det är Frida Matko bevis på. När hennes dåvarande arbetsplats drog tillbaka erbjudandet om en ny tjänst efter att hon specialistutbildat sig, blev Uska.se lösningen. – Tack vare Uska.se har jag hittat ett nytt jobb med både bättre lön och arbetstider, säger Frida.

Läs mer

Tjäna pengar på att jobba mindre

Att anställa är kostsamt, tar tid och kräver en hel del jobb. Men gör vi allt slit i onödanHär är guiden som visar hur du optimerar din rekryteringsprocess genom att jobba mindre. 

Läs mer

Guide: så blir du bättre på att rekrytera än konkurrenten

Att attrahera kompetent personal som passar in din kultur och samtidigt verifiera deras kompetens är inte en enkel match. Med några enkla knep kan du förbättra din förmåga att rekrytera rätt person till rätt plats. Med andra ord se till att du faktiskt hittar de kandidaterna du vill ha, och få dom att stanna hos dig. Rekryteringsexperten Jesper Kennholt har delat med sig av sina bästa rekryteringstips som gör dig bättre än konkurrenten.

Läs mer

Hundratals arbetsgivare letar efter någon som dig

Nu kan du som undersköterska och vårdbiträde hitta din drömtjänst på några minuter, utan CV och personligt brev. Med Uska.se slipper du jobbkrångel och kan fokusera på att göra saker du älskar istället. Som det borde vara.

Läs mer

Vi har samlat tusentals arbetssökande undersköterskor och vårdbiträden

Vår vision är att göra det enkelt och kul att söka jobb. Uska.se är en matchningstjänst som sammanför arbetsgivare och kandidater utefter preferenser, kompetens och önskemål. Som en dejtingapp för arbetsgivare och arbetstagare

Läs mer

Älskar du tröga processer – fortsätt jobba som vanligt

Hur många gånger har du inte känt att ”du borde ha anställt någon redan igår”? Det är inte det lättaste, men med en ny tjänst kan du åtminstone göra det samma dag.

Läs mer

Skapa en profil som sticker ut när du söker jobb

Nedan har vi samlat några tips som underlättar för dig som söker jobb via uska.se att skapa en profil som arbetsgivare lägger märke till.

Läs mer