Hitta din framtida personliga assistent

Söker du någon som är sportig, kreativ eller musikintresserad? Du hittar dem på Uska - det enda rekryteringsverktyget som är specialiserat på personlig assistans.

Kontakta mig

Våra kunder har ordet

Uska har underlättat för både stora och små rekryterande organisationer
att hitta personliga assistenter. Läs mer om hur de upplevt vår tjänst.

Kunder som har givit oss förtroende

Hitta jobbsökanden
nära dig 36904

Se hur många potentiella personliga assistenter som finns registrerade i ditt närområde.

Tryggt

Tryggt

Vi har lång erfarenhet av såväl stora som små aktörer inom personlig assistans. Som ny kund på Uska får du alltid hjälp med din första rekrytering. Uska ägs av det statliga bolaget Lernia.

Enkelt

Enkelt

Med några enkla klick hittar du direkt relevanta och kompetenta personliga assistenter och kan handplocka den person som uppfyller dina önskemål och behov.

Smart

Smart

Med Uska slipper du lägga resurser på utdragna rekryteringsprocesser. Genom rätt person på rätt plats ökar livskvaliteten hos din assistansanvändare.

Öka livskvaliteten
med rätt personal

Personlig assistans är mycket mer än bara ett jobb och vi kan underlätta för dig att fördomsfritt rekrytera personliga assistenter utifrån behov och erfarenhet. Genom behovsbaserad matchning ökar chanserna för att du hittar rätt person direkt och på så sätt ökar livskvaliteten hos din assistansanvändare. Läs mer om hur Uska fungerar.

Så fungerar Uska
Söker du personal?

Registrera dig här så kontaktar vi dig!

Våra specialistområden

Vi på Uska har, genom lång branscherfarenhet, kunskap om de behov som finns inom vård- och omsorgssektorn. Vi vet vi vad våra 35 000 kandidater kan och är bäst på och kan hitta perfekta matchningar utifrån vad er organisation behöver. Våra specialistområden är förutom personlig assistans, även äldreomsorg och hemtjänst, men vi har även kandidater och kan underlätta rekrytering inom övriga områden.