Hitta din framtida personliga assistent

Söker du en personlig assistent som är sportig, kreativ eller musikintresserad? Du hittar dem på Uska där vi samlat alla personliga assistenter på ett ställe.

Kontakta mig

Registrerade kandidater

SÖKER JOBB som personlig assistent JUST NU

Av dessa pratar minst 3 språk

Vi underlättar för våra kunder

Uska har underlättat för både stora och små rekryterande organisationer att hitta personliga assistenter. Läs mer om hur de upplevt vår tjänst.

Kunder som har givit oss förtroende

Uska - inova Uska - säters kommun Uska - ENKV Uska - solidcare Uska - larga Uska - Solom Uska - Personstöd Uska - 7h assistans Uska - bra assistans

Testa själv! Hitta personliga assistenter nära dig

Sök bland våra 63077 registrerade kandidater

Har du svårt att hitta personal? Vi har samlat alla som vill jobba inom personlig assistans på ett ställe. Se hur många som finns registrerade i ditt närområde.

Öka livskvaliteten
med rätt personal

Personlig assistans är mycket mer än bara ett jobb och vi kan underlätta för dig att fördomsfritt rekrytera personliga assistenter utifrån behov och erfarenhet. Genom behovsbaserad matchning ökar chanserna för att du hittar rätt person direkt och på så sätt ökar livskvaliteten hos din assistansanvändare. Läs mer om hur Uska fungerar.

Så fungerar Uska
40000 kandidater i Uska

Söker du någon som brinner för personlig assistans? Låt oss presentera Daniela.

"Det viktigaste för mig är att man arbetar från hjärtat, man ska brinna för det man gör. Jag har en längre erfarenhet inom vården som personlig assistent och undersköterska. Så länge jag kan minnas har jag inte varit rädd för att ta ansvar och ha många bollar i luften. Under min arbetstid har jag dessutom fått lära mig att arbeta flexibelt och i högt tempo. I mig finner ni en positiv och social medarbetare. Dessa egenskaper gör det lätt för mig att integrera med och bemöta olika människor. Ofta skapas ett förtroende sinsemellan. Jag vill jobba med sociala aktiviteter, fysisk funktionsnedsättning, autism och har ett stort intresse av film, musik och matlagning."

Daniela, 9 års relevant arbetslivserfarenhet, registrerad arbetssökande på Uska

Vill du ha någon som är aktiv och flexibel? Möt Charlie!

"För mig är det viktigt att kunna se människan bakom funktionsvariationen och respektera dennes integritet och handla utifrån empati och med lyhördhet inför personen man möter. På fritiden sportar jag mycket och tränar på gym, men har lika stor kärlek till film, går ofta på bio och teater. Mina vänner skulle beskriva mig som problemlösande och rolig, tycker om att skämta och skratta mycket! Jag kan börja omgående. Jobbar gärna dag, kväll, natt, skift, vaken natt, sovande jour och helst deltid, timanställd."

Charlie, 4 års relevant arbetslivslivserfarenhet, registrerad arbetssökande på Uska

40000 kandidater i Uska
40000 kandidater i Uska

Är du på jakt efter någon som är empatisk och lyhörd? Här är Mohammed.

”Jag är bra på att ta ansvar och vara lugn även i stressade miljöer så det kan vara som viktigast. Tycker verkligen om att prova nya saker och utmana mig själv både socialt och fysiskt. I arbetet är jag systematisk och serviceinriktad. Jag kan ett par andra språk såsom arabiska och svenska och har ett stort intresse för andra kulturer. Som person är jag stresstålig, arbetsvillig och lojal. Jag har lätt att lära mig nya saker samt utöka mina kunskaper inom branschen. Jag vill väldigt gärna börja jobba på heltid om det möjligt.”

Mohammed, 7 års relevant arbetslivserfarenhet, registrerad arbetssökande på Uska