Hitta undersköterskorna som väljer hemtjänst

Söker du självgående undersköterskor, någon med körkort eller en person som behärskar olika språk? Du hittar dem på Uska - det enda rekryteringsverktyget som är specialiserat på hemtjänst.

Kontakta mig

Våra kunder har ordet

Uska har underlättat för både stora och små rekryterande organisationer inom hemtjänst. Läs mer om hur de upplevt vår tjänst.

Kunder som givit oss förtroende

Jobbsökande undersköterskor nära dig 36904

Se hur många potentiella medarbetare som finns registrerade i ditt närområde.

Tryggt

Tryggt

Vi har lång branscherfarenhet inom hemtjänst. Som ny kund på Uska får du alltid hjälp med din första rekrytering. Uska ägs av det statliga bolaget Lernia.

Enkelt

Enkelt

Med några enkla klick hittar du direkt relevanta och kompetenta medarbetare som stämmer in på dina behov.

Smart

Smart

Med Uska slipper du lägga resurser på utdragna rekryteringsprocesser, och genom rätt person på rätt plats ökar kvaliteten inom er verksamhet.

Sveriges enda smarta jobbannons

Uska är Sveriges största jobbmatchningsplattform som underlättar för dig som rekryterande chef att hitta undersköterskor och vårdbiträden efter dina behov. Nyfiken på hur det fungerar?

Så fungerar Uska
Söker du personal?

Registrera dig här så kontaktar vi dig!

Våra specialistområden

Vi på Uska har, genom lång branscherfarenhet, kunskap om de behov som finns inom vård- och omsorgssektorn. Vi vet vi vad våra 35 000 kandidater kan och är bäst på och kan hitta perfekta matchningar utifrån vad din organisation behöver. Våra specialistområden är förutom hemtjänst, även äldreomsorg och personlig assistans, men vi har även kandidater och kan underlätta rekrytering inom övriga områden.