Hitta personal för dina behov

Att hitta personal med rätt erfarenhet, egenskaper eller preferenser behöver inte längre vara tidskrävande. Du hittar dem på Uska - det enda rekryteringsverktyget som är specialiserat på hemtjänst, äldreomsorg och personlig assistans.

Kontakta mig

Våra specialistområden

Uska underlättar dagligen för rekryterande chefer som letar personal inom våra specialistområden hemtjänst, personlig assistans och äldreomsorg. Genom oss kan du komma i kontakt med över 40 000 jobbsökanden och hitta den perfekta medarbetaren för er arbetsplats.

Våra kunder har ordet

Uska underlättar för både stora och små rekryterande organisationer.
Läs mer om hur de upplevt vår tjänst.

Kunder som givit oss förtroende

Hitta medarbetare nära dig 40307

Se hur många potentiella medarbetare som finns registrerade i ditt närområde.

Tryggt

Tryggt

Vi har lång erfarenhet av de behov som finns inom vård- och omsorgssektorn. Som ny kund på Uska får du alltid hjälp med din första rekrytering. Uska ägs av det statliga bolaget Lernia.

Enkelt

Enkelt

Med några enkla klick hittar du direkt relevanta och kompetenta medarbetare som stämmer in på dina behov.

Smart

Smart

Med Uska slipper du lägga resurser på utdragna rekryteringsprocesser och genom rätt person på rätt plats ökar kvaliteten inom er verksamhet.

Söker du personal?

Registrera dig här så kontaktar vi dig!

Så fungerar Uska

Uska är Sveriges största jobbmatchningsplattform som underlättar för rekryterande arbetsgivare att hitta undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter efter behov. Nyfiken på hur det fungerar?

Läs mer