Vi på uska.se arbetar ständigt för att göra tjänsten bättre för både dig som söker jobb inom vård och omsorg och dig vill rekrytera in ny kompetent personal. Redan idag är det många som använder Uska för att hitta sitt nya jobb eller sin nya. Vi berättar gärna vad några av dem säger!

 

Nacka Kommun - karriärverksamheten

- Vi på Arbets- och karriärverksamheten i Nacka kommun använder uska.se och har på kort tid rekryterat flera jätteduktiga medarbetare till Nacka Seniorcenter.

Uska är ett nytt sätt att hitta kandidater och att använda tjänsten är faktiskt riktigt kul! Det är en matchningsmotor som gör det lätt att hitta bra kandidater väldigt snabbt. Lite som ett Tripadvisor för rekrytering. 

Den största vinsten är att man får fram de bäst matchade kandidaterna direkt och kan påbörja rekryteringsprocessen på en gång. 

 /Ylva, Rekryteringsspecialist 

Alexandra, Rekryteringsassistent

  

Frida "Jag fick nytt jobb med bättre lön efter bara en vecka"

Jag hade läst om matchningstjänsten Uska.se på Facebook och tänkte att jag skulle testa att registrera mig, berättar Frida. Hon fortsätter.

– Min tanke var att se om jag kunde hitta en arbetsgivare som faktiskt uppskattar och vet hur de ska använda min nya specialistkompetens, men jag hade nog aldrig trott att det skulle gå så fort.

Bara en vecka efter att hon fått gå på intervju fick hon veta att den nya tjänsten var hennes.

Förutom att det nya arbetet både inneburit bättre lön, närmare till jobbet och bättre arbetstider så har Frida även upplevt fler fördelar.

– På min nya arbetsplats har jag alla möjligheter att utvecklas och jag känner att de verkligen uppskattar och tar tillvara på min kompetens, säger Frida.

Läs mer om Fridas resa här